AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş bir arazide koşmak

Kahve falında boş bir arazide koşmak

Kahve falında boş bir arazide koşmak bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, elinin de bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş bir arazide koşmak gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Kahve falında boş bir arazide koşmak rızkının çeşitleneceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalettir.

Kahve falında boş bir arazi görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, umutlarının da tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında boş arazide oturmak her zaman hak ettiğini alacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında boş arazide yürümek kısmetlerinin bol olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında boş arazide mezar görmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, kudret sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş arazi görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir