AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki ateş arasında kalmak

Kahve falında iki ateş arasında kalmak

Kahve falında iki ateş arasında kalmak kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, büyük kazançlar sağlayacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında iki ateş arasında kalmak gördüyseniz:

  • Neler olacağını beklemek yerine, bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında iki ateş arasında kalmak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında ateş arasında kalmak hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurşunlar arasında kalmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına alamet eder.

Kahve falında yılanların arasında kalmak aile içinde de bereketin artacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde dalgaların arasında kalmak karanlığın biteceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak karın artacağına, çok zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dört duvar arasında kalmak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında köpekler arasında kalmak eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir