AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekler arasında kalmak

Kahve falında köpekler arasında kalmak

Kahve falında köpekler arasında kalmak ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, memur ise terfi edeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpekler arasında kalmak gördüyseniz:

  • Eviniz veya iş hayatınızla ilgili durumunuzu gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında köpeklerin arasında kalmak sorunlarının artacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında köpekler arasında kalmak zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlar arasında kalmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş arasında kalmak kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duvarlar arasında kalmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kısmetinin hep açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında atların arasında kalmak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak işlerinin ters gideceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık arasında kalmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, yokluk içine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir