AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanların arasında kalmak

Kahve falında yılanların arasında kalmak

Kahve falında yılanların arasında kalmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine delalettir.

Kahve falında yılanların arasında kalmak gördüyseniz:

  • Talepleri tatlı dille dile getirmekte fayda var.

Kahve falında yılanlar arasında kalmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanların arasında kalmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında iki kisinin arasinda kalmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında iki trenin arasında kalmak parasını ve malını kaybedeceğine, her şeyin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki dağ arasında kalmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında sular arasında kalmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavganın arasında kalmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kamyon arasında kalmak hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir