AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki asker görmek

Kahve falında iki asker görmek

Kahve falında iki asker görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, hoş olaylar yaşayacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işyerini kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında iki asker gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan kişileri önemsemeyin.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, makamının sürekli yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında komutan asker görmek fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında askerler tarafından esir alınmak sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını askere göndermek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine delalet eder.

Kahve falında askerden izne geldiğini görmek elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askere ekmek vermek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını askere göndermek gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir