AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında askerde nöbet tutmak işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yolculuğa çıkmaya inanılır.

Kahve falında asker olmak ve nöbet tutmak bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, bunalıma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olmak nöbet tutmak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olup nöbet tutmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalettir.

Kahve falında asker nöbet tutmak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker nöbeti görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında nöbetçi asker görmek yeni siparişler alacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalettir.

Kahve falında nöbet tutan asker görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zararların günden güne artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir