AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere ekmek vermek

Kahve falında askere ekmek vermek

Kahve falında askere ekmek vermek işlerinin hızlanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında askere ekmek vermek gördüyseniz:

  • Nicelik olarak değilse bile nitelik olarak güçlüsünüz.

Kahve falında askerden ekmek almak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında askere ekmek vermek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, verimliliğinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını askere gittiğini görmek sevindirici şeyler duymaya, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına işarettir.

Kahve falında askerdeki komutanını görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker kamuflajı görmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, hedeflere ulaşamayacağına delalettir.

Kahve falında rütbeli asker olduğunu görmek yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına alamet eder.

Kahve falında bir kızın asker olduğunu görmek sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker eşi görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir