AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazide yatmak

Kahve falında arazide yatmak

Kahve falında arazide yatmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arazide yatmak gördüyseniz:

  • Gereksiz değişiklikler yapmaktan sakının.

Kahve falında arazide yatmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorak arazi görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında arazi sulamak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boş arazide oturmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arazi kazmak darlık çektiği günlerini unutacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında arazide ev görmek canlanacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işaret eder.

Kahve falında sürülmüş arazi görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir