AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazi görmek

Kahve falında arazi görmek

Kahve falında arazi görmek oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, iftiraya uğrayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arazi gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınız kanalıyla yeni gelirler elde etmenin yolları bulunabilir.

Kahve falında yeşil bir arazi görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında taşlı arazi görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, dileklerinin de kabul olacağına yorulur.

Kahve falında boş arazi görmek hayatını yoluna sokacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz arazi görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sulak arazi görmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürülmüş arazi görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında arazi aracı görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, hayırla yad etmeye işaret eder.

Kahve falında boş arazide oturmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir