AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazi yangını görmek

Kahve falında arazi yangını görmek

Kahve falında arazi yangını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arazi yangını gördüyseniz:

  • Size hiçbir katkısı olmayan konularla uğraşıyorsunuz.

Kahve falında arazi yangını görmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çorak arazi görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu arazi görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında arazi ölçmek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında düz arazi görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında arazi aracı görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına yorulur.

Kahve falında arazi kazmak resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında boş arazide yürümek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir