AnaSayfa / Genel / Kahve falında arazi kazmak

Kahve falında arazi kazmak

Kahve falında arazi kazmak üzücü olaylar yaşanacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, yalnız hissetmeye, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında arazi kazmak gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Kahve falında arazi kazmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında çorak arazi görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı arazi görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arazinin yandığını görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tarla arazi görmek kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arazi tapusu almak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sorunların birbiri ardına geleceğine alamet eder.

Kahve falında arazi yangını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında arazi sulamak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir