AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı arazi görmek

Kahve falında taşlı arazi görmek

Kahve falında taşlı arazi görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, hak yolundan ayrılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı arazi gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında taşlı arazi görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına yorulur.

Kahve falında boş arazide yürümek borçların kısa sürede kapanacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük arazi görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arazi kazmak kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arazide dolaşmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek kısmetlerinden olacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçsuz bucaksız arazi görmek hedefine çok kolay ulaşacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürülmüş arazi görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir