Kahve falında beyazlara bürünmek

Kahve falında beyazlara bürünmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyazlara bürünmek gördüyseniz:

  • Baskılara mazur kalabilirsiniz.

Kahve falında beyaz çarşafa bürünmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, acı tecrübeler edineceğine rivayet eder.

Kahve falında beyazlara bürünmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında siyahlara bürünmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan bürünmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karalara bürünmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına yorulur.

Kahve falında siyah çarşafa bürünmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında çarşafa bürünmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kara çarşafa bürünmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir