AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş arazide oturmak

Kahve falında boş arazide oturmak

Kahve falında boş arazide oturmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, günü birlik tatillere çıkacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boş arazide oturmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız planlar ya da geçireceğiniz zaman ilişkilerinizin güçlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında boş arazide oturmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boş bir arazide koşmak bunun için her gün şükredeceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boş yeşil arazi görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına delalettir.

Kahve falında boş arazide yürümek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında boş bir arazi görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında boş arazi görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında boş arazide namaz kılmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, kalbini kıracağına inanılır.

Kahve falında boş arazide mezar görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir