AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğneyle bişey dikmek

Kahve falında iğneyle bişey dikmek

Kahve falında iğneyle bişey dikmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğneyle bişey dikmek gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, yarınlara bakacağına inanılır.

Kahve falında iğneyle bişey dikmek halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında iğne dikmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğa iğne yapmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Kahve falında kırık iğne görmek darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iğne bulmak parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir