AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne bulmak

Kahve falında iğne bulmak

Kahve falında iğne bulmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, dertlerinin şifasını bulacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, başarıya giden yolların açık olacağına işaret eder.

Kahve falında iğne bulmak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder.

Kahve falında toplu iğne bulmak üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerde iğne bulmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına delalet eder.

Kahve falında yatakta iğne bulmak cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne iplik bulmak içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, husumetlerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında iğne bulmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında iğne kaybetmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine yorulur.

Kahve falında yerden toplu iğne topladığını görmek hayal kırıklığına uğratılacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir