AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğne dikmek

Kahve falında iğne dikmek

Kahve falında iğne dikmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iğne dikmek gördüyseniz:

  • İşle ilgili aktivitelere katılmanız durumunda popülariteniz artacak.

Kahve falında iğne dikmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek el açmayacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında iğneyle sökük dikmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, hayırlı bir eşe işarettir.

Kahve falında iğneyle bişey dikmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğnenin battığını görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında kendine iğne batırmak çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toplu iğne bulmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir