AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık iğne görmek

Kahve falında kırık iğne görmek

Kahve falında kırık iğne görmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık iğne gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği size iyi gelebilir.

Kahve falında kırık iğne görmek alacaklarını tahsil edeceğine, zorlukları atlatacağına inanılır.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına yorulur.

Kahve falında iğneci görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinden iğne olmak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine yorulur.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kendine iğne yapmak adeta sinirden küplere bineceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında toplu iğne atmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnından iğne olmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir