AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğa iğne yapmak

Kahve falında çocuğa iğne yapmak

Kahve falında çocuğa iğne yapmak moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, sevilen bir dostun geleceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğa iğne yapmak gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Kahve falında çocuğa iğne yapmak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna iğne battığını görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına inanılır.

Kahve falında birisine iğne yapmak aydınlık bir döneme girileceğine, yüksek bir makamı olacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğe iğne yapmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasına iğne yapmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastaya iğne yapmak hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına iğne yapmak problemlerinin çözüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında kola iğne yapmak neşesinin yerine geleceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir