AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğnenin battığını görmek

Kahve falında iğnenin battığını görmek

Kahve falında iğnenin battığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi sorumluluklarının artacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında iğnenin battığını gördüyseniz:

  • Parasal alanlarda da şanslı gözüküyorsunuz.

Kahve falında gözüne iğne battığını görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağına iğne battığını görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ele iğne battığını görmek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parmağına iğne battığını görmek neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, yeni bir araba satın alınacağına yorulur.

Kahve falında iğnelerin battığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir