AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplu iğne battığını görmek

Kahve falında toplu iğne battığını görmek

Kahve falında toplu iğne battığını görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, güzelliklere rast gelineceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, o masumların bedduasını alacağına, malların artacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne battığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok fazla karışıklık varsa, görülmeyen bir değişiklik, elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında ayağına toplu iğne battığını görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine işarettir.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında toplu iğne battığını görmek onlara doyasıya sarılacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına alamet eder.

Kahve falında gözüne iğne battığını görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işaret eder.

Kahve falında topuğuna iğne battığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ele iğne battığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir