AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğnelerin battığını görmek

Kahve falında iğnelerin battığını görmek

Kahve falında iğnelerin battığını görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, elinin kolunun bağlanacağına, huzur ve saadet bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, hayattan yana keyif bulacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğnelerin battığını gördüyseniz:

  • İşyerinizde karşı cinsle ilgili konularda size çeşitli zorluklar çıkartabilirler.

Kahve falında eline iğne battığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet eder.

Kahve falında iğnelerin battığını görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topuğuna iğne battığını görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağına iğne battığını görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iğnenin battığını görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir