AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözüne iğne battığını görmek

Kahve falında gözüne iğne battığını görmek

Kahve falında gözüne iğne battığını görmek kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, merdiven atlayacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne iğne battığını gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi, özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren detaylandırılmış bir konu bir an da farklı bir hal alabilir.

Kahve falında gözüne iğne battığını görmek maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına iğne battığını görmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa iğne battığını görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet eder.

Kahve falında batan iğneyi çıkarmak bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ele iğne battığını görmek iyi zamanlar geçireceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline toplu iğne battığını görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğnenin eline battığını görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir