AnaSayfa / Genel / Kahve falında iğde satın almak

Kahve falında iğde satın almak

Kahve falında iğde satın almak bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iğde satın almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Kahve falında iğde satın almak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalettir.

Kahve falında iğde ağacından iğde yemek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında iğde ağacı diktiğini görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine rivayet eder.

Kahve falında iğde meyvesi yemek servet sahibi olacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında iğde topladığını görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında iğde ağacı dikmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, korkularını yeneceğine delalet eder.

Kahve falında iğde yaprağı görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında iğde dalı görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir