AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftara misafir davet etmek

Kahve falında iftara misafir davet etmek

Kahve falında iftara misafir davet etmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, tatsız haberlerin alınacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iftara misafir davet etmek gördüyseniz:

  • Ektiğiniz tohumların karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında iftara misafir davet etmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iftara davet etmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iftara davet edilmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iftara davet edildiğini görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına yorulur.

Kahve falında iftar daveti vermek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iftar sofrası kurmak zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini iftara çağırmak kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında iftar yemeğine gitmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir