AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftara çağırmak

Kahve falında iftara çağırmak

Kahve falında iftara çağırmak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, başarıya ulaşacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iftara çağırmak gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında birini iftara çağırmak kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iftara çağırmak çaresizleşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalet eder.

Kahve falında iftar ezanı duymak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iftar yemeği verdiğini görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, hidayete erip huzuru bulacağına tabir olunur.

Kahve falında iftar daveti vermek layık olduklarına sahip olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini iftara davet etmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, aşının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında iftar sofrası kurmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir