AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftar sofrası hazırlamak

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, dertlerin sonlanacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine rivayet eder.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarına bakmadan kendi başınıza devam etme yolunu seçmelisiniz.

Kahve falında iftar sofrası hazırlamak falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına inanılır.

Kahve falında iftar sofrası kurmak düşmanlıkların biteceğine, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iftar etmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iftar daveti vermek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iftara çağırmak yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine yorulur.

Kahve falında birini iftara davet etmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iftarı beklemek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir