AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftar etmek

Kahve falında iftar etmek

Kahve falında iftar etmek işinden ve hayatından geri kalacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında iftar etmek gördüyseniz:

  • Olaylara genç yaklaşımınız ileride size yardım edebilecek kişilerin dikkatini çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında iftar yemeğine gitmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iftar ezanı duymak sorunların tarihe karışacağına, yaşadığı stresin biteceğine işarettir.

Kahve falında birini iftara çağırmak sorunlarının sürekli artacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında iftara misafir davet etmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında iftar yemeği verdiğini görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, bununla yüceleceğine rivayet eder.

Kahve falında birini iftara davet etmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iftar yemeği hazırlamak verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında iftar yemeği vermek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir