AnaSayfa / Genel / Kahve falında iftara davet edildiğini görmek

Kahve falında iftara davet edildiğini görmek

Kahve falında iftara davet edildiğini görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında iftara davet edildiğini gördüyseniz:

  • Yakınınız olan yaşlı bir bayan yüzünden bazı sıkıntı veya üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında iftara davet edildiğini görmek yöneticilik koltuğuna oturacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında iftara davet edilmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Kahve falında iftara misafir davet etmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iftar daveti vermek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini iftara davet etmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına rivayet eder.

Kahve falında iftar yemeği vermek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında birini iftara çağırmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında camide iftar açmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir