AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrarını görmek

Kahve falında idrarını görmek

Kahve falında idrarını görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında idrarını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi seçip seçmeyeceğini düşünmek yerine, sizin onlarla hareket etmek isteyip istemediğinizi bulmanız gerekiyor.

Kahve falında çok fazla idrar yapmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne idrar yapmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında idrara sıkışmak sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına inanılır.

Kahve falında yatakta idrar görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında inek idrarı görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında idrar yapmak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında idrarını siyah görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Kahve falında idrar sesi duymak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir