AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrara sıkışmak

Kahve falında idrara sıkışmak

Kahve falında idrara sıkışmak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, başarısının artacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idrara sıkışmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla taktik, strateji ya da yöntem kullanılması gereken durumların içerisine karışmış bulabilirsiniz.

Kahve falında idrara sıkışmak sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, gönlündeki gibi sevileceğine tabir olunur.

Kahve falında araba içinde sıkışmak sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında birini köşeye sıkıştırmak zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında patronla el sıkışmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapıda sıkışmak patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında duvar arasında sıkışmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında delikte sıkışmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında silah sıkılmasını görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir