AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta idrar görmek

Kahve falında yatakta idrar görmek

Kahve falında yatakta idrar görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yatakta idrar gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Kahve falında yatakta idrar görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yatağa idrar yapmak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete idrar yaptığını görmek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya delalettir.

Kahve falında kovaya idrar yapmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında idrarından kan geldiğini görmek bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında bardağa idrar yapmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında idrarından kan gelmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasını idrar yaptığını görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir