AnaSayfa / Genel / Kahve falında inek idrarı görmek

Kahve falında inek idrarı görmek

Kahve falında inek idrarı görmek anlaşmalardan cayılacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, işlerinin iyi gideceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek idrarı gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenizi, belli konularda tatmin olmanızı ya da gerçekten eğlenmenizi sağlayacak planlar yapmalısınız.

Kahve falında inek idrarı görmek maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına delalet eder.

Kahve falında idrarı kırmızı görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete idrarını yapmak eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar atmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında idrar temizlediğini görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda idrar yapmak ruhlarına mevlit okutacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında idrardan kan gelmek kazancındaki verimliliğin artacağına, anne baba duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrarını tuvalete yapmak emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir