AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan dışkısına bulaşmak

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak bunun kendisine büyük güç vereceğine, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Kahve falında insan dışkısına bulaşmak kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulur.

Kahve falında insan pisliğine bulaşmak yolunun hep açık olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında necaset bulaşmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tuvalet pisliğine bulaşmak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulur.

Kahve falında üzerine idrar bulaşmak istenmeyen bir yolculuğa, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak kasasının ağırlaşacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında hastalık bulaşmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pisliğe bulaşmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir