AnaSayfa / Genel / Kahve falında belaya bulaşmak

Kahve falında belaya bulaşmak

Kahve falında belaya bulaşmak herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, haneye bereket geleceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında belaya bulaşmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında belaya bulaşmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beladan kurtulmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bela okumak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında başı belaya girmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, zenginleşeceğine delalet eder.

Kahve falında bela okunduğunu görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kimseye minnet etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başının belada olduğunu görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye bela okumak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında birisine bela okumak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir