AnaSayfa / Genel / Kahve falında idrar akıtmak

Kahve falında idrar akıtmak

Kahve falında idrar akıtmak buna rağmen kazanç getireceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına alamet eder.

Kahve falında idrar akıtmak gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında idrar akıtmak çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına rivayet eder.

Kahve falında balkon akıtmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında su akıtmak bazı konularda önayak olunacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kan akıtmak fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında suyu boşa akıtmak enerjisini toplayacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan zehri akıtmak alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla su akıtmak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir