AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan zehrini akıtmak

Kahve falında yılan zehrini akıtmak

Kahve falında yılan zehrini akıtmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, yetki sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinize biraz daha ilgi gösterin.

Kahve falında yılanın akıp gittiğini görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında yılan zehri akıtmak mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, daha çok iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına inanılır.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak yokluk içine gireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında kan akıtmak kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su akıtmak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına rivayet eder.

Kahve falında yumurta akı yemek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir