AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkon akıtmak

Kahve falında balkon akıtmak

Kahve falında balkon akıtmak sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yaklaşan güzel günlere yorulmaktadır.

Kahve falında balkon akıtmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser olmanın zararını görebilirsiniz.

Kahve falında balkon akıtmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, özlemlerini bitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında idrar akıtmak fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işaret eder.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında merdiven akıtmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında sperm akıtmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göz akı görmek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir