AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan zehri akıtmak

Kahve falında yılan zehri akıtmak

Kahve falında yılan zehri akıtmak sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, şansının da döneceğine, şükredeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan zehri akıtmak gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinizi aşırı kıskançlık hisleri yüzünden ya da herhangi bir sebepten karıştırmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yılan zehri akıtmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işarettir.

Kahve falında yılanın akıp gittiğini görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan zehrini akıtmak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan öldürüp kanını akıtmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, insanlar tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın zehrini akıtmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında salya akıtmak kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Kahve falında irin akıtmak geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Kahve falında iltihap akıtmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir