AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda çok balık görmek

Kahve falında suda çok balık görmek

Kahve falında suda çok balık görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, küs kimselerin barışacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda çok balık gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balıklı suda yüzmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında suda zıplayan balık görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında suda elle balık tutmak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli suda balık görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında suda yüzen balık görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya inanılır.

Kahve falında suda çok balık görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir