AnaSayfa / Genel / Kahve falında içtiğin suda balık görmek

Kahve falında içtiğin suda balık görmek

Kahve falında içtiğin suda balık görmek doğru olanı seçeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, tartışmaların sonlandırılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında içtiğin suda balık gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında içtiği suda balık görmek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında içtiğin suda balık görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında temiz suda balık görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli suda balık tutmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bulanık suda balık avlamak yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında durgun suda balık görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda küçük balık görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sığ suda balık tutmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir