AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklı suda yüzmek

Kahve falında balıklı suda yüzmek

Kahve falında balıklı suda yüzmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, prestij kaybı yaşanacağına, şansın yaver gideceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıklı suda yüzmek gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Kahve falında temiz suda balıklarla yüzmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda balıklarla yüzmek özel hayatında mutlu olacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına delalet eder.

Kahve falında balık dolu suda yüzmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında balıklı suda yüzmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, işlerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda hızlı yüzmek kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında suda yüzmek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suda yüzdüğünü görmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, günahkâr olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumlu suda yüzmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir