AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz suyu içtiğini görmek

Kahve falında deniz suyu içtiğini görmek

Kahve falında deniz suyu içtiğini görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, doğru yatırımlar yapacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında deniz suyu içtiğini gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Kahve falında deniz suyu içtiğini görmek ayağa kalkacağına, nefsine yenileceğine inanılır.

Kahve falında başkasının su içtiğini görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine yorulur.

Kahve falında su içmeye çalışmak hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz içme suyu görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında içi su dolu bidon görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında içi su dolu tuvalet görmek talihinizin artacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında içme suyu doldurmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğa su içirmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir