AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye su içirmek

Kahve falında ölüye su içirmek

Kahve falında ölüye su içirmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye su içirmek gördüyseniz:

  • İşinizdeki gerilim sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında ölüyü su içerken görmek hayatının iplerini eline alacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden su icmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün su içtiğini görmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün su icmek önemli kararlar alınacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında ölüye su içirmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, rahat bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birine su içirmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün icin ekmek görmek bol şanslı bir döneme girileceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü içki içerken görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir