AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı aramak

Kahve falında iç çamaşırı aramak

Kahve falında iç çamaşırı aramak kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı aramak gördüyseniz:

  • Aklınıza sevdiğiniz kişileri memnun edecek fikirler gelebilir.

Kahve falında iç çamaşır aramak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, farklı kişilerle tanışacağına inanılır.

Kahve falında iç çamaşırı aramak yeni bir makama sahip olunacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içme suyu aramak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi iç çamaşırı görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, elini attığı her işi yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında mavi iç çamaşırı görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine yorulur.

Kahve falında iç çamaşır aldığını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renk iç çamaşırı görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını iç çamaşırıyla görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir