AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki saklamak

Kahve falında içki saklamak

Kahve falında içki saklamak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, işe ve aşa kavuşacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında içki saklamak gördüyseniz:

  • Size çok gereken birşeylere sahip olmanız olasıdır.

Kahve falında içki şişesi saklamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki saklamak hayatının daha kolay olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında birilerini saklamak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında makas saklamak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine işaret eder.

Kahve falında altın bilezik saklamak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içtiğini saklamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği saklamak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında birini saklamak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir