AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki koklamak

Kahve falında içki koklamak

Kahve falında içki koklamak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki koklamak gördüyseniz:

  • İşlerin istediğiniz gibi ilerleyebilmesi için esnek olmaya gayret etmenizde yarar var.

Kahve falında içki koklamak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında simit koklamak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap koklamak kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın koklamak zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında mantar koklamak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında sarılmak koklamak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini koklamak herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında misk koklamak daha temkinli ve garantici olacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir