AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki istemek

Kahve falında içki istemek

Kahve falında içki istemek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, zararların günden güne artacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine inanılır.

Kahve falında içki istemek gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında içki içmek istemek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki istemek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmeyi istemek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında içki dükkanı görmek sabit geliri olacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet eder.

Kahve falında ilk defa içki içmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının içki içtiğini görmek sözler sarf edeceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bardaktan içki içmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bardakta içki görmek çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir