AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmek

Kahve falında içki içmek

Kahve falında içki içmek yokluk nedir bilmeyeceğine, sıkıntıların artacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, zenginlik kazanacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında içki içmek gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında içki içmek istemek kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içki içmek ve kusmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle içki içmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında zorla içki içmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle içki içmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadınla içki içmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeden içki içmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında içki içmek ekmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir