AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadınla içki içmek

Kahve falında bir kadınla içki içmek

Kahve falında bir kadınla içki içmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sorunlarının biteceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, önemli bir makama terfi alacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında bir kadınla içki içmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Kahve falında bir kadınla içki içmek rızkının bollaşacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında içki sigara içmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmek sarhoş olmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla içki içmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine alamet eder.

Kahve falında içki içmek ekmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle içki içmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine delalettir.

Kahve falında düğünde içki içmek sevdiği kişilere kavuşacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize inanılır.

Kahve falında namaz kılarken içki içmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir